Maak kennis met onze HR Consultant Danny!

Ik ben Danny Paulissen en werk als HR Consultant bij ESVE Groep. Mijn functie is zeer uitdagend en gevarieerd, waarbij ik een breed scala aan HR-taken uitvoer voor een diverse groep klanten. Elke week is uniek, variërend van het beheren van personeelsadministratie, het verwerken van in-, door- en uitstroommutaties, tot het fungeren als aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden met betrekking tot HR-gerelateerde vragen. Voor sommige klanten werk ik aan lopende HR-projecten, terwijl ik voor anderen betrokken ben bij interne HR-vraagstukken en projecten.

Naast mijn klantgerichte taken ben ik betrokken geweest bij interne HR-projecten. Bijvoorbeeld, samen met collega’s heb ik de functioneringsgesprekcyclus opnieuw vormgegeven met behulp van de LEAN Six Sigma methode. Hierbij is het proces geanalyseerd, zijn inefficiënties geëlimineerd en zijn nieuwe, verbeterde elementen toegevoegd. Tot nu toe hebben deze inspanningen aanzienlijke resultaten opgeleverd. Deze voorbeelden illustreren de diversiteit en voldoening die een HR-functie bij ESVE kan bieden.

Ik ben nu al twee jaar met veel plezier werkzaam bij ESVE Groep. De positieve werkomgeving wordt versterkt door leuke collega’s, die niet alleen hard werken voor klanten en elkaar, maar ook een sterke betrokkenheid tonen bij de organisatie. De openheid en eerlijkheid binnen het team maken mijn rol als HR-consultant bij ESVE Groep extra waardevol. Het is meer dan alleen werk; het is een plezierige en betekenisvolle ervaring!

Mocht je aan de hand van voorgenoemde nog vragen of advies nodig hebben, neem dan gerust contact met ons op. Onze professionals helpen je graag verder op weg!

Hoe controleer ik thuiswerkers?Hoe controleer ik thuiswerkers?
Voorkom een boeteVoorkom een boete

Relateerde berichten