Published On: 18/06/2024Categorieën: E-HRM, HR Services, Salarisadministratie

NMBRS: een efficiënte loonadministratie én geoptimaliseerde HR-processen

In de moderne bedrijfswereld is efficiëntie een sleutelwoord, en nergens is dit meer van toepassing dan in de administratie en HR-processen. Het pakket NMBRS, een geavanceerde salarisadministratie- en HR-software, speelt een cruciale rol bij het optimaliseren van deze processen. Bij ESVE Groep gebruiken we dit pakket al diverse jaren, met veel succes! Dit artikel bespreekt hoe NMBRS helpt bij het stroomlijnen van loonadministratie en HR-taken, en biedt inzichten in de voordelen en functionaliteiten van het systeem.

Wat is NMBRS?

NMBRS is een cloud-gebaseerd salaris- en HR-softwarepakket dat is ontworpen om bedrijven te helpen bij het beheren van hun loonadministratie en HR-processen. Het biedt enorm veel functies die zijn gericht op het automatiseren en vereenvoudigen van complexe administratieve taken. NMBRS is populair bij zowel kleine als grote ondernemingen vanwege zijn gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide functionaliteiten.

Belangrijke functionaliteiten van NMBRS:

 1. Automatisering van loonadministratie:
 • Berekeningen: NMBRS voert automatische salarisberekeningen uit, wat fouten vermindert en de nauwkeurigheid verhoogt.
 • Belastingaangifte: het systeem zorgt voor automatische verwerking en indiening van belastingaangiftes, wat tijd bespaart en naleving van regelgeving waarborgt.
 1. HRM functionaliteiten:
 • Personeelsbeheer: NMBRS biedt tools voor het beheren van personeelsgegevens, zoals contracten, verlofaanvragen, en prestatiebeoordelingen.
 • Self-service Portaal: werknemers kunnen zelf hun gegevens inzien en aanpassen, wat de administratieve last voor HR-medewerkers vermindert. Ook kun je volledige HR-workflows inrichten, waardoor je automatisch herinnerd wordt aan taken die voor jou of voor de betreffende medewerker klaarstaan. Ook het digitaal ondertekenen is een grote pré.
 1. Integraties en koppelingen:
 • API Integraties: het pakket biedt uitgebreide API-mogelijkheden, waardoor het kan worden gekoppeld aan andere softwarepakketten, zoals financiële systemen en tijdregistratiesystemen.
 • Third-Party Integraties: NMBRS ondersteunt integraties met diverse derde partijen, zoals pensioenfondsen en verzekeraars, wat zorgt voor een naadloze gegevensuitwisseling.
 1. Rapportages en analyse:
 • Dashboards: gebruikers kunnen aangepaste dashboards maken om belangrijke HR- en salarisinformatie in één oogopslag te bekijken. Uiteraard kan ESVE Groep dit ook voor je doen.
 • Rapportagemogelijkheden: NMBRS biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden die bedrijven helpen bij het analyseren van hun HR- en salarisdata voor betere besluitvorming.

Voordelen van het gebruik van NMBRS:

 1. Tijd- en Kostenbesparing:

Door het automatiseren van routinematige taken bespaart NMBRS bedrijven aanzienlijk veel tijd en geld. De verminderde kans op fouten in salarisberekeningen en belastingaangiftes zorgt voor financiële besparingen en minder juridische complicaties.

 1. Verbeterde nauwkeurigheid:

Geautomatiseerde processen en geavanceerde algoritmen zorgen voor nauwkeurige salarisberekeningen en dataverwerking. De consistentie in gegevensbeheer vermindert de kans op menselijke fouten.

 1. Gebruiksvriendelijkheid:

De intuïtieve interface van NMBRS maakt het gemakkelijk voor gebruikers om snel aan de slag te gaan. De self-service mogelijkheden voor werknemers verhogen de efficiëntie en tevredenheid binnen het bedrijf.

 1. Schaalbaarheid:

NMBRS is geschikt voor bedrijven van alle groottes. Bij ESVE Groep werken ook AFAS-professionals. Samen met u kijken we naar het systeem dat het beste bij uw bedrijf past.

Implementatie en ondersteuning

De implementatie van NMBRS is doorgaans eenvoudig en wordt ondersteund door uitgebreide documentatie en klantenservice. NMBRS biedt training en ondersteuning om ervoor te zorgen dat bedrijven het maximale uit het pakket kunnen halen. Het systeem wordt regelmatig bijgewerkt om te voldoen aan de nieuwste wet- en regelgeving en om nieuwe functionaliteiten toe te voegen.

Conclusie

NMBRS is een krachtig hulpmiddel voor bedrijven die hun loonadministratie en HR-processen willen optimaliseren. Met zijn uitgebreide functionaliteiten, automatiseringsmogelijkheden en gebruiksvriendelijke interface helpt NMBRS bedrijven om efficiënter te werken, kosten te besparen en de nauwkeurigheid van hun administratie te verbeteren. Of het nu gaat om het automatiseren van salarisberekeningen, het beheren van personeelsgegevens of het genereren van gedetailleerde rapporten, NMBRS biedt een alles-in-één oplossing die voldoet aan de eisen van de moderne bedrijfsvoering.

Bron:

Meer nieuws: