E-HRM support

Samen bouwen, bedrijfsprocessen succesvol standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

Personeelszaken makkelijk beheersbaar en overzichtelijk? Bij ESVE Groep begrijpen we hoe belangrijk het is om je personeelszaken soepel en efficiënt te beheren. Daarom bieden wij uitgebreide ondersteuning en optimalisatie van je HR-software, of je nu gebruik maakt van AFAS, NMBRS of Visma Raet. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je systemen niet alleen optimaal zijn ingericht, maar ook voortdurend goed beheerd worden.

ESVE Groep is gecertificeerd partner van Visma Raet

Met de slimme HR- & Payroll oplossingen van Visma Raet worden repetitieve en administratieve taken geautomatiseerd. Omdat Visma Raet al jarenlang actief is in de publieke markt, zijn klanten verzekerd van de juiste kennis in de systemen; of het nu gaat om CAO’s of best practices van processen. Hierdoor ontstaat er rust en ruimte om te doen wat écht belangrijk is, zoals het verder helpen van mens en maatschappij.

Op locatie en op afstand

Onze kracht zit in de verbinding en het plezierige contact met onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat we zichtbaar zijn, dichtbij en makkelijk benaderbaar. In de praktijk betekent dit dat wij zowel op locatie als op afstand werken. Door deze combinatie van werken weten we goed wat er speelt binnen een organisatie.

Haal meer uit je HR software

Het succesvol inzetten van E-HRM vraagt tijd, aandacht en maatwerk. Van het vertalen van bedrijfsprocessen naar goed werkende workflows tot het migreren van bestaande data en de koppeling met externe systemen.

ESVE Groep adviseert en ondersteunt van begin tot eind bij het succesvol automatiseren en digitaliseren van je HR processen en salarisadministratie.

Neem contact op

Wil je nog meer weten over onze dienst?
Bel of mail dan gerust met
Gertjan van Stratum

 

Redenen om maximaal te profiteren

E-HRM bespaart tijd en geld

Medewerkers voeren – zonder tussenkomst van HR – zelf informatie in en houden die up-to-date. Daardoor worden minder fouten gemaakt en is informatie inzichtelijk voor alle betrokkenen. Dit gaat sneller en efficiënter en bespaart je HR-afdeling veel tijd en geld.

Minder administratieve taken

Doordat medewerkers zelf hun HR informatie invoeren en up-to-date houden, is dit niet langer een taak van de HR-afdeling. Het vermindert het aantal administratieve en operationele taken van de HR-afdeling.

Professionalisering van je HR

E-HRM zorgt dat je HR-afdeling minder belast is met administratieve, uitvoerende taken. HR houdt meer tijd over voor strategische en adviserende taken. Die verschuiving maakt dat HR een andere plek in de organisatie kan innemen. Je tilt je HR-afdeling naar een hoger niveau.

Data en informatie transparant voor iedereen

Met E-HRM is informatie en nieuws voor iedereen beschikbaar en snel te delen. Ook kan HR informatie eenvoudig uitgewisseld en/of gekoppeld worden aan andere afdelingen. Door HR informatie te koppelen aan andere afdelingen, zijn er snel up-to-date ken- en stuurgetallen beschikbaar voor het management.

Maak je bedrijf aantrekkelijk voor de nieuwe generatie

De nieuwe generatie medewerkers is gewend om zaken digitaal te regelen. Van informatie verzamelen tot mutaties doorgeven, voor hen is het vanzelfsprekend dit snel en zelf te regelen in het HR portaal. Heb je E-HRM op orde, dan trek je gemakkelijker de nieuwe generatie medewerkers aan.

Neem contact op

Wil je nog meer weten over onze dienst? Bel of mail dan gerust met Gertjan van Stratum

Bij ESVE Groep zijn we specialist in: