Maatschappelijk ondernemen

Gasterij Buitengewoon Smakelijk en ESVE Groep, een unieke samenwerking

ESVE groep wil graag haar steentje bijdragen aan het maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit doen we dan ook door het kosteloos ondersteunen van gasterij buitengewoon smakelijk met onze salaris- en hr dienstverlening.

Gasterij Buitengewoon Smakelijk biedt kleinschalige dagbesteding, in de vorm van een lunchroom, aan mensen met een licht tot matige verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel of autisme spectrumstoornis. De begeleiding wordt verzorgd door vier enthousiaste begeleiders met ondersteuning van vrijwilligers en stagiaires.

Dat betekent dat men verzekerd is van optimale begeleiding op maat. Je kan met recht zeggen dat er veel persoonlijke aandacht is voor de cliënten, waardoor er elke dag weer stappen gezet worden en persoonlijke ontwikkelingen worden bereikt. Dat allemaal zonder druk, maar gewoon op een spontane manier.

De lunchroom is gevestigd in het multifunctionele pand van Lifestyle Center Laarbeek in Beek en Donk, een sportieve omgeving waar dagelijks veel mensen gebruik van maken. De meeste activiteiten hebben betrekking op zaken die met een lunchroom en een grand café te maken hebben. Men vindt het belangrijk dat de cliënten graag komen werken en dat ze aan het einde van de werkdag met een grote glimlach weer naar huis gaan. Kortom: dat ze een zinvolle en vooral gezellige dag hebben gehad!

Iedereen begrijpt dat ESVE Groep trots is om Buitengewoon Smakelijk te mogen ondersteunen!

Voor meer informatie: www.buitengewoonsmakelijk.nl