Je salarisadministratie goed geregeld

Bespaar tijd, personele problemen en onnodige kosten

Voor zowel werkgevers als werknemers is het van groot belang dat salarissen maandelijks correct en tijdig betaald worden. Maar de salarisadministratie is tegelijkertijd tijdrovend en foutgevoelig. Eén verkeerd vinkje in het systeem kan grote gevolgen hebben: hoge boetes, personele problemen, extra werk, onnodige kosten en veel onrust.

ESVE helpt je bij het inrichten en uitvoeren van een correcte en efficiënte salarisadministratie. Dat bespaart veel tijd en geld en het geeft de zekerheid en rust dat het altijd goed geregeld is.

Salarisadministratie uitbesteden

Voor een scherpe, vaste prijs per loonstrook, inclusief advies en ondersteuning, ontvang je maandelijks:

 • Correcte salarisstroken
 • Journaalbestanden
 • Betaalbestanden
 • Loonaangifte

24/7 Financieel overzicht en controle

Via je eigen inlog kun je 24/7 bij je online salarisadministratie. Zijn er nieuwe werknemers aangenomen, overuren gemaakt of zieken? Mutaties geef je digitaal door en worden direct verwerkt. Via een speciale app kunnen medewerkers hun persoonlijke salarisinformatie inzien, declaraties indienen, overuren schrijven en verlofdagen aanvragen. Zo beschik je altijd over actuele salarisoverzichten en de financiële informatie die je nodig hebt om je business goed aan te sturen.

Salarisadministratie altijd up-to-date

Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van nieuwe wet- en regelgeving en cao-afspraken in onder meer de zorg & welzijnssector, bouw, metaalsector, detailhandel, overheid, accountants- en administratiekantoren en horecabedrijven. Zijn er wijzigingen, dan zorgen zij voor een correcte verwerking in de salarissystemen. Jij hoeft alleen maar jouw personeelsgegevens en mutaties door te geven.

Voordelen salarisadministratie uitbesteden

Bespaar tijd en geld

Je salarisadministratie uitbesteden bespaart je bedrijf vooral tijd en geld. Die besteed jij vanaf nu weer aan de dingen waar het écht om draait in je bedrijf: je klanten, je producten en diensten en je personeel.

Meer zekerheid en minder zorgen

 • Geen investeringen in kostbare software
 • Geen kennis en extra personeel nodig
 • Voorkomt boetes en kosten door onnodige fouten
 • Continuïteit en kwaliteit in salarisverwerking
 • Gegarandeerd correcte salarisuitbetalingen
 • Altijd advies en ondersteuning achter de hand

Wat kost je salarisadministratie uitbesteden?

ESVE biedt een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Voor een vast bedrag per maand, gebaseerd op het aantal loonstroken, kunnen we de dienstverlening basic of juist full service inrichten en desgewenst uitvoeren. Wij snappen dat je niet graag voor onverwachtse verrassingen komt te staan. Dus weet je bij ons vooraf precies wat je betaalt.

Pensioenadministratie en ziekteverzuimregistratie

Wil je naast de salarisadministratie ook de pensioenadministratie en de ziekteverzuimregistratie uitbesteden? Ook die zijn bij ESVE in goede handen. We sluiten aan bij de behoeften van je bedrijf of zorgorganisatie en bekijken samen hoe je optimaal voordeel behaalt.

Je salarisadministratie in vertrouwde handen

Met ESVE is de kwaliteit en continuïteit van je salarisadministratie gewaarborgd

 • Een vaste specialist die jouw bedrijf kent
 • Snel antwoord op je vragen
 • Maatwerk ondersteuning en advies
 • Uitgebreide kennis en ervaring met Nmbrs, Afas, Raet en Unit4
 • No-nonsense specialisten met een praktische insteek

Kies je ervoor je salarisadministratie uit te besteden én maak je gebruik van onze HR Services of HR-consultants? Dan heb je extra voordeel. Onze HR-professionals hebben korte lijntjes met de salarisadministrateurs van ESVE Groep.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Maak vrijblijvend kennis met ESVE
Mail ons direct
Bel me terug a.u.b.