Partner voor accountantskantoren

Dedicated Payroll & HR consultants

ESVE Groep is de specialist in het verzorgen van de salarisadministratie en HR diensten voor accountants- en advieskantoren.

Met een team van 45+ salaris en HR specialisten ontzorgen wij al meer dan 16 jaar accountants- en advieskantoren vanuit ons hoofdkantoor in Helmond, maar ook op locatie bij accountantskantoren.

VISMA NMBRS specialist

Inlogportal en een app

Een correcte loonstrook, loonjournaal- en betaalbestanden, loonaangiftes en een persoonlijke helpdesk, een greep uit onze services. Daarnaast bieden wij jou en je klanten de salaris en HR software aan van VISMA NMBRS. Via een eigen inlog kan jij (en je klant) altijd bij je online HR en salarisadministratie. Zijn er nieuwe werknemers aangenomen, overuren gemaakt of een ziekmelding? Mutaties geeft de klant digitaal door en worden direct verwerkt. Via een speciale app kunnen medewerkers hun persoonlijke salarisinformatie inzien, declaraties indienen, overuren schrijven en verlofdagen aanvragen.

Neem contact op

Wil je nog meer weten over onze dienst?
Bel of mail dan gerust met
Gertjan van Stratum

 

Salarisadministratie goed geregeld!

Jouw verlengstuk voor salaris en HR

Salarissen moeten correct en tijdig betaald worden, dat is waar ESVE Groep voor staat. Wij nemen de gehele salarisadministratie voor jouw klanten uit handen. Wij zijn jouw verlengstuk voor de salarisadministratie en HR diensten. Wij fungeren als volwaardig verlengstuk voor jouw advieskantoor.

Wat doen wij?

  • Wij nemen de hele salarisadministratie uit handen;
  • Wij bieden een servicedesk bij HR en salarisvraagstukken;
  • Wij zorgen voor een correcte salarisstrook inclusief jaarwerk.

Bij ESVE Groep zijn we specialist in: