Academy

Blijven ontwikkelingen is van belang in een wereld die steeds verandert. Dit stimuleert je persoonlijke groei en opent nieuwe mogelijkheden ontdekken. ESVE Groep investeert in persoonlijke ontwikkeling van medewerkers met onze ESVE Academy. Wij bieden opleidingsmogelijkheden en online trainingen. Zie ons online aanbod. Kies de module die bij jou past en investeer in jezelf.

PDL

Ben je geïnteresseerd in loon- en salarisadministratie en wil je je op dit gebied ontwikkelen? Dan is de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) dé manier om jouw kennis omtrent loonadministratie te vergroten. Leer hoe je een goede loonadministratie opzet en ontwikkel jouw inzicht in de huidige wet- en regelgeving. Op basis van actuele en praktijkgerichte voorbeelden maak je je de lesstof eigen. Na afronding van deze PDL-opleiding ben je in staat om zelfstandig een loonadministratie te voeren, loonberekeningen te maken en specifieke vragen hierover te beantwoorden. Ook kun je de wijzigingen in de wetgeving op de juiste manier toepassen. Met deze opleiding behaal je het officiële diploma Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®) van de Nederlandse Associatie voor Examinering.

Jouw resultaat

Het PDL-diploma is een must voor salarisadministrateurs en staat zeer goed op je cv.

  • Je beschikt over alle inhoudelijke kennis en vaardigheden die elke salarisadministrateur in Nederland in de basis nodig heeft.

  • Na registratie bij het NIRPA mag je de NIRPA-titel RSA voeren

  • Je bent beschikbaar voor de markt waar een groot tekort aan salarisadministrateurs is.

Voor wie

Je wilt je graag ontwikkelen op het gebied van loon- en salarisadministratie. Je doet nu al administratief werk, maar wilt je graag specialiseren en meer kans maken op promotie. Vergroot jouw carrièrekansen met de opleiding Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®).

Aanpak Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL®)

Deze PDL-opleiding biedt je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen binnen je functie als loonadministrateur. Je raakt vertrouwd met aspecten van arbeidsrecht waar je mee te maken hebt in de praktijk. Daarnaast komt het onderwerp loonheffing uitgebreid aan de orde. Je krijgt les van ervaren docenten die je helpen de geleerde kennis direct toe te passen in de praktijk. Dit doen zij onder andere door tijdens de bijeenkomsten de theorie steeds te koppelen aan concrete en herkenbare praktijkopdrachten. Hiermee ga je vervolgens zelf actief aan de slag. Door de opzet en het tempo kun je deze opleiding prima combineren met je werk.

Neem contact op

Wil je nog meer weten over onze academy?
Bel of mail dan gerust met
Eric van Veghel

Neem contact op

Wil je nog meer weten over onze academy? Bel of mail dan gerust met Eric van Veghel

Inschrijfformulier PDL

Persoonlijke gegevens

Betaling

Wie betaald de training:

Facturatiegegevens

Je hebt 14 dagen bedenktijd. Ook daarna kan je op ieder moment de studieovereenkomst opzeggen, in dat geval gelden de algemene voorwaarden. Na afloop van de studieduur eindigt de studieovereenkomst automatisch.