Maak kennis met onze Payroll Consultant Lieke!

Ik ben Lieke Duijf en werk momenteel 5,5 jaar als Payroll Consultant bij ESVE Groep. In mijn functie ben ik (mede) verantwoordelijk voor alles wat met de salarisadministratie te maken heeft. Wat mijn werk zo leuk maakt is dat ik als consultant bij de klanten over de vloer kom en ik mee mag werken in hun organisatie. Ze zijn altijd blij dat je er bent, want ze hebben een probleem dat jij komt oplossen.

Ik help bedrijven om hun salarisadministratie in goede banen te leiden. Dat betekent dat ik niet alleen de betalingen regel, maar ook er ook voor zorg dat alles in lijn is met de regels en voorschriften. Ik zorg ervoor dat iedereen op tijd zijn geld krijgt en dat zaken soepel blijven draaien.

Daarnaast hebben we bij ESVE Groep een leuke, informele werkomgeving met top collega’s! Iedereen is in voor een praatje en grapje, dat maakt ook dat we voor elkaar een stapje extra willen zetten wanneer dit nodig is. Ik heb de vrijheid om mijn werkweek flexibel in te vullen, daardoor is het altijd goed te combineren met mijn 2 jonge meiden thuis, heel erg fijn!

De koffie is heel erg lekker en er is een actieve personeelsvereniging die 3x per jaar een leuk uitje organiseert.

Wil jij meer weten over wat we doen bij ESVE Groep of gezellig een kopje heerlijke koffie komen drinken? Voel je vrij om contact met me op te nemen via duijf@esvegroep.nl

Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit, zijn de bouwstenen voor een productieve werkomgeving.
E-HRM support. Samen bouwen, bedrijfsprocessen succesvol standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

Relateerde berichten