Ben je ook klaar met 2022

Goed samenwerken is van doorslaggevend belang voor het behalen van de gewenste resultaten.

De effectieve samenwerking tussen ESVE Groep en een concern van zorgorganisaties bestaande uit Mutsaersstichting, Hai-5, Hoeve de Kaolder, Grijp het leven, ZorgOkee, Oog Psychologen, Buro Maks.

Focus op je kerntaken

Dit concern van zorgorganisaties en ESVE Groep hebben een sterke samenwerking opgebouwd die gebaseerd is op vertrouwen en expertise. Als ESVE Groep zetten wij onze kennis en expertise in op het gebied van payroll, HR interim opdrachten en HR projecten in samenwerking met het Shared Services team Mens & Organisatie. Zo kunnen deze zorgorganisaties hun aandacht volledig richten om vanuit hun belofte geen kind op straat, geen gezin in de steek, geen volwassenen verdwaald een Full Service Netwerk in Limburg en Brabant aan te bieden voor geïndiceerde jeugdhulpverlening en geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, jongeren en (jong)volwassenen.

Relatie opbouwen

De samenwerking tussen het concern van zorgorganisaties en ESVE Groep begon in 2015. Sindsdien heeft een uitgebreid team van ervaren HR-professionals en payroll-specialisten het concern van zorgorganisaties ondersteuning geboden bij de personeelsadministratie, salarisadministratie, HR advies en HR projecten. De samenwerking is recentelijk verlengd naar 31 december 2026.

De voordelen van een goede samenwerking

De voordelen van de samenwerking tussen het concern van zorgorganisaties en ESVE Groep zijn talrijk. Ten eerste heeft de Mutsaersstichting de expertise van ESVE Groep kunnen benutten op het gebied van payroll- en ondersteuning op het gebied van HR-Advies zodat de kwaliteit en continuïteit van de HR dienstverlening gewaarborgd bleef. Daarnaast heeft ESVE Groep een bijdrage kunnen leveren aan het digitaliseren en optimaliseren van het werving- en selectieproces. Tot slot heeft de samenwerking tussen de Mutsaersstichting en ESVE Groep ervoor gezorgd dat de gegevensuitwisseling tussen de personeels- en salarisadministratie verder is geautomatiseerd

Goed samenwerken is van doorslaggevend belang voor het behalen van de gewenste resultaten.

Jack Kerkhofs, leidinggevende Shared Services team Mens & Organisatie: ESVE Groep verzorgt voor ons de salarisadministratie en ondersteunt op het gebied van HR-optimalisatie en HR-advies. De samenwerking met ESVE Groep verloopt optimaal. We weten elkaar goed te vinden, de lijnen zijn kort. “Uitbesteed en toch dichtbij”. Maandelijks werkt ons HR serviceteam in het kantoorpand van ESVE Groep in Helmond en dat gaat goed. Medewerkers van ESVE Groep denken tevens mee om de systemen zo optimaal mogelijk in te richten.

Ben Trienekens, directeur van ESVE Groep: de samenwerking met het concern van deze zorgorganisaties verloopt goed. We ervaren ook dat we “dichtbij” zitten vanwege de korte lijnen. We spelen snel in op de behoeften van de zorgorganisaties.
Hoe mooi is het om samen terug te kijken op goede resultaten! We denken met elkaar mee in oplossingen en werken actie- en klantgericht.
Vandaar ook dat we onlangs de samenwerking hebben verlengd. Daar zijn we blij mee!

Wat moet ik doen bij een zieke medewerker? En wat kan ik doen om dit te voorkomen?Wat moet ik doen bij een zieke medewerker? En wat kan ik doen om dit te voorkomen?
In een krappe arbeidsmarkt is een efficiënte onboarding van belang.Een succesvolle onboarding van nieuwe medewerkers

Relateerde berichten