Even voorstellen: Michèlle

Wat doe jij eigenlijk Michèlle?
Ik werk als HR-Manager en Senior HR-Consultant bij ESVE Groep.
Oh, jij maakt contracten en zo?

Dat klopt en dat ‘en zo’ licht ik graag toe. Het opstellen van documenten – waaronder contracten – hoort zeker bij mijn functie, maar is maar een heel klein deel van mijn werk. In mijn rol bij @ESVE Groep kan ik samen met mijn collega’s de gehele HR-administratie uit handen nemen. Daarnaast ben ik ook sparringpartner voor directies, MT’s, en leidinggevenden op het gebied van HR en adviseer in zowel ESVE als derden over uiteenlopende onderwerpen. Zo kunnen we helpen bij het opstellen van functieprofielen, een personeelshandboek en/of een functie- en salarishuis, maar ook in het kader van verzuim, fungeren als extern vertrouwenspersoon, adviseren bij een strategische personeelsplanning, meedenken met het opleidingsbeleid en het werven en selecteren van nieuw personeel.

Maar bijvoorbeeld ook bij de inrichting van een nieuwe HR-cyclus en de ondersteuning bij einde proeftijd-, evaluatie-, beoordelings-, en exitgesprekken. Dan zijn er nog thema’s als duurzame inzetbaarheid, vitaliteit, employer branding, waar we graag over sparren. Dit is nog maar een greep uit de diverse mogelijkheden die ik en mijn collega’s kunnen bieden.

Kortom: kun jij hulp en/of advies gebruiken bij een correcte HR-administratie, een helder personeelsbeleid of een specifiek HR-project?

Weet jij niet precies wát er op het gebied van HR speelt of mogelijk zou kunnen veranderen, maar wel dát er iets moet veranderen? De koffie of thee staat voor je klaar!

Er zijn zoveel consultancy teams, waarom zou ik voor ESVE Groep kiezen?
De waarheid is dat er inderdaad vele andere teams/professionals zijn die jou ongetwijfeld ook goed kunnen helpen. Máár… wij ook! Naast dat we de kennis en expertise in huis hebben, zijn we ook van het soort ‘afspraak is afspraak’. We leren jou en jouw organisatie graag goed kennen zodat we weten wat er leeft en speelt, maar denken ook mee als verlengstuk van de organisatie.

We zijn niet bang om kritische vragen te stellen en je een spiegel voor te houden, om jou op die manier goed te kunnen helpen en tot de beste resultaten te komen. En daarnaast zijn we, mijn professionele collega’s zoals o.a. Janneke, Carmen, Danny, Daphne en ikzelf, ook gewoon een heel gezellig team! En doordat wij ook veel sparren en daarnaast regelmatig kennisdagen samen organiseren, hebben wij allen elkaar als achterban om te sparren en de kennis van elkaar te raadplegen indien gewenst.

Mocht je vragen hebben naar de mogelijkheden, neem dan gerust contact op met mij via michelle@esvegroep.nl

Minimumuurloon per 2024 wat betekent ditDuurzame inzetbaarheid: gelukkig en gezond werken
Jobcrafting: maak je werkplezier op maat!

Relateerde berichten