Werken bij ESVE?!

Kom jij ons team van ruim 30 vaste collega’s versterken? We werken jaarlijks voor meer dan 1200 klanten en groeien gestaag. Daarom zoeken we regelmatig nieuwe collega’s. Mensen die houden van uitdagend en afwisselend werk, die kritisch zijn en zich 100% inzetten voor hun klanten.

Even voorstellen

Wij zijn ESVE Groep, een typisch Brabants bedrijf uit Helmond. Wat er zo typisch Brabants is? Bij ons wordt hard gewerkt, maar het gaat er gemoedelijk aan toe. De sfeer op de werkvloer is informeel, iedereen kent elkaar en heeft aandacht voor elkaar. En wat we heel belangrijk vinden; er mag gelachen worden. Dat maakt niet alleen onze werkdag leuker, we krijgen er ook energie van en gaan er beter van presteren! Lees alles over ESVE Groep.

Typisch ESVE Groep

  • Informeel & no-nonsense
  • Flexibel & eerlijk
  • Gedreven & klantgericht
  • Vrijheid & verantwoordelijkheid
  • We doen het samen
  • En… humor kan geen kwaad

Inrichten, uitvoeren en optimaliseren van salarisadministratie en HR-processen

ESVE Groep is gespecialiseerd in personeelsadministratie, salarisadministratie, HR-advies, interim HR en interim salarisadministratie. We zijn daarin partner voor onder meer accountants, horeca, metaal, bouw, zorg & welzijn en gemeenten. Vanuit ons kantoor in Helmond ondersteunen we klanten in heel Nederland bij hun salaris- en personeelsadministratie. Onze interim HR- en salarisconsultants werken veel op locatie bij klanten in onder meer Limburg, Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht.

Ben jij het talent dat we zoeken?
We zijn regelmatig op zoek naar HR-specialisten en ervaren salarisadministrateurs.

Geïnteresseerd? Stuur ons een bericht. We maken graag kennis.

Aan de slag als interim professional?

Onze salaris- en HR-specialisten zorgen bij klanten op locatie voor het inrichten, uitvoeren en verbeteren van de salarisadministratie en het oplossen van HR-vraagstukken. Ze werken veel met softwarepakketten van Afas en Raet.

Jouw uitdaging
Onze klanten zoeken HR- en salarisprofessionals die hun problemen en achterstanden zo snel mogelijk oplossen. Dat geeft jou nou preciés de uitdaging die je zoekt.

Vrijheid en verantwoordelijkheid
Als consultant bij ESVE Groep heb je veel vrijheid. Maar ook verantwoordelijkheid. We zijn klant- en resultaatgericht. We kijken naar wat je bereikt, hoe je problemen oplost, communiceert en met klanten en collega’s omgaat. Dat is waar het uiteindelijk om gaat.

Op zoek naar nieuwe uitdagingen als interim professional?

Solliciteer direct

Aan de slag als salarisadministrateur?

Onze salarisadministrateurs werken vanuit het hoofdkantoor in Helmond. Ze ontzorgen onze klanten door hun salarisadministratie altijd op tijd en correct uit te voeren. Ze werken voornamelijk met softwarepakketten van Nmbrs en Unit4.

Jouw uitdaging
Het werk is afwisselend en uitdagend. De ene dag werk je voor een klant in de metaalsector en het andere moment heb je een horecaklant aan de lijn. Je hebt veel inhoudelijke kennis en bent altijd op de hoogte van nieuwe wetgeving en cao-afspraken.

Vrijheid en verantwoordelijkheid
Je krijgt bij ons vrijheid en verantwoordelijkheid. We werken niet met tijdschrijven, maar kijken liever naar je resultaten, klantgerichtheid, manier van samenwerken en communiceren, zowel intern als extern.

Op zoek naar een nieuwe uitdaging als salarisadministrateur?

Solliciteer direct
We maken graag kennis met jou!