E-HRM

Standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

E-HRM support

Samen bouwen, bedrijfsprocessen succesvol standaardiseren, digitaliseren en automatiseren

Personeelszaken makkelijk beheersbaar en overzichtelijk? ESVE Groep zorgt ervoor dat je software optimaal is ingericht en wordt beheert. We zijn specialist in Visma Nmbrs, Visma Raet en Afas.

ESVE Groep is gecertificeerd partner van Visma Raet
Met de slimme HR & payroll-oplossingen van Visma Raet worden repetitieve en administratieve taken geautomatiseerd. Omdat Visma Raet al jarenlang actief is in de publieke markt, zijn klanten verzekerd van de juiste kennis in de systemen; of het nu gaat om cao’s of best practices van processen. Hierdoor ontstaat er rust en ruimte om te doen wat écht belangrijk is, zoals het verder helpen van mens en maatschappij.

Op locatie en op afstand
Onze kracht zit in de verbinding en het plezierige contact met onze klanten. Wij vinden het belangrijk dat we zichtbaar zijn, dichtbij en makkelijk benaderbaar. In de praktijk betekent dit dat wij zowel op locatie als op afstand werken. Door deze combinatie van werken weten we goed wat er speelt binnen een organisatie.

Redenen om maximaal te profiteren

E-hrm bespaart tijd en geld

Medewerkers voeren – zonder tussenkomst van HR – zelf informatie in en houden die up-to-date. Daardoor worden minder fouten gemaakt en is informatie inzichtelijk voor alle betrokkenen. Dit gaat sneller en efficiënter en bespaart je HR-afdeling veel tijd en geld.

Minder administratieve taken

Doordat medewerkers zelf hun HR-informatie invoeren en up-to-date houden, is dit niet langer een taak van de HR-afdeling. Het vermindert het aantal administratieve en operationele taken van de HR-afdeling.

Professionalisering van je HR

E-hrm zorgt dat je HR-afdeling minder belast is met administratieve, uitvoerende taken. HR houdt meer tijd over voor strategische en adviserende taken. Die verschuiving maakt dat HR een andere plek in de organisatie kan innemen. Je tilt je HR-afdeling naar een hoger niveau.

Data en informatie transparant voor iedereen

Met e-hrm is informatie en nieuws voor iedereen beschikbaar en snel te delen. Ook kan HR-informatie eenvoudig uitgewisseld en/of gekoppeld worden aan andere afdelingen. Door HR-informatie te koppelen aan andere afdelingen, zijn er snel up-to-date ken- en stuurgetallen beschikbaar voor het management.

Maak je bedrijf aantrekkelijk voor de nieuwe generatie

De nieuwe generatie medewerkers is gewend om zaken digitaal te regelen. Van informatie verzamelen tot mutaties doorgeven, voor hen is het vanzelfsprekend dit snel en zelf te regelen in het HR portaal. Heb je e-hrm op orde, dan trek je gemakkelijker de nieuwe generatie medewerkers aan.

Welke HR modules wil jij hebben?

Veel van onze klanten zien de waarde in van E-HRM, maar weten dat ze hun HR systeem niet optimaal benutten. Wij bieden hulp met system als:

  • Dossier HR
  • Loonstroken

  • Verlof
  • Verzuim
  • … En nog veel meer

ONZE SERVICES

Voor een vaste prijs
per loonstrook je salarisadministratie ingericht
en uitgevoerd.

Toegang tot de juiste
kennis en documenten om je dagelijkse
HR zaken te regelen.

Je HR processen
geheel digitaliseren en automatiseren levert veel
voordelen op.

Versterk je
onderneming met een
interim Payroll of
HR consultant van ESVE Groep.