E-HRM Support

Afas, Visma Nmbrs en Visma Raet

E-HRM Support | ESVE Groep biedt jouw organisatie de meest geschikte HR en Payroll software aan van Visma Nmbrs, Visma Raet of Afas. Op die manier maken wij jouw personeelszaken makkelijk beheersbaar en overzichtelijk. Heb je reeds geïnvesteerd in HR en Payroll software, geen probleem, onze consultants zorgen voor de inrichting en optimalisatie.

Samen met ESVE Groep krijg jij maximale grip op je HR en Payroll processen. Onze consultants van ESVE Groep helpen je bij het optimaliseren van je HR software. Of je nu Afas Profit, Visma Nmbrs of Visma Raet gebruikt, door nog beter de mogelijkheden van je HR-software te benutten voor je bedrijf, trek je jouw HR systeem naar een hoger niveau.

Redenen om maximaal te profiteren

E-hrm bespaart tijd en geld

Medewerkers voeren – zonder tussenkomst van HR – zelf informatie in en houden die up-to-date. Daardoor worden minder fouten gemaakt en is informatie inzichtelijk voor alle betrokkenen. Dit gaat sneller en efficiënter en bespaart je HR-afdeling veel tijd en geld.

Minder administratieve taken

Doordat medewerkers zelf hun HR-informatie invoeren en up-to-date houden, is dit niet langer een taak van de HR-afdeling. Het vermindert het aantal administratieve en operationele taken van de HR-afdeling.

Professionalisering van je HR

E-hrm zorgt dat je HR-afdeling minder belast is met administratieve, uitvoerende taken. HR houdt meer tijd over voor strategische en adviserende taken. Die verschuiving maakt dat HR een andere plek in de organisatie kan innemen. Je tilt je HR-afdeling naar een hoger niveau.

Nieuws | Esve groep

Data en informatie transparant voor iedereen

Met e-hrm is informatie en nieuws voor iedereen beschikbaar en snel te delen. Ook kan HR-informatie eenvoudig uitgewisseld en/of gekoppeld worden aan andere afdelingen. Door HR-informatie te koppelen aan andere afdelingen, zijn er snel up-to-date ken- en stuurgetallen beschikbaar voor het management.

Maak je bedrijf aantrekkelijk voor de nieuwe generatie

De nieuwe generatie medewerkers is gewend om zaken digitaal te regelen. Van informatie verzamelen tot mutaties doorgeven, voor hen is het vanzelfsprekend dit snel en zelf te regelen in het HR portaal. Heb je e-hrm op orde, dan trek je gemakkelijker de nieuwe generatie medewerkers aan.

Welke HR modules wil jij hebben?

Veel van onze klanten zien de waarde in van E-hrm, maar weten dat ze hun HR systeem niet optimaal benutten. Hoe kunnen we jouw bedrijf helpen meer uit je HR software te halen?

  • Dossier HR
  • Loonstroken

  • Verlof
  • Verzuim
  • … En nog veel meer
Salarisadministratie

Salarisadministratie

Voor een vaste prijs per loonstrook je salarisadministratie ingericht en uitgevoerd.

LEES MEER
Salarisadministratie

HR Services

Toegang tot de juiste kennis en documenten om je dagelijkse HR zaken te regelen.

LEES MEER
Salarisadministratie

Consultancy

Versterk je onderneming met een interim Payroll of HR consultant van ESVE Groep.

LEES MEER

Stel direct uw vraag

Bel me terug a.u.b.
Mail ons direct
Bel me terug a.u.b.
Mail ons direct