Wie zijn wij

Meer info

Salaris en HR

Meer info

Visma NMBRS

Meer info

Partner voor accountantskantoren

Dedicated Payroll & HR consultants

ESVE Groep is de specialist in het verzorgen van de salarisadministratie en HR diensten voor accountants- en advieskantoren.

Met een team van 40 salaris en HR specialisten ontzorgen wij al meer dan 14 jaar accountants- en advieskantoren vanuit ons hoofdkantoor in Helmond, maar ook op locatie bij accountantskantoren.

VISMA RAET en AFAS

Salarisadministratie goed geregeld!

Jouw verlengstuk voor salaris en HR

Salarissen moeten correct en tijdig betaald worden, dat is waar ESVE Groep voor staat. Wij nemen de gehele salarisadministratie voor jouw klanten uit handen. Wij zijn jouw verlengstuk voor de salarisadministratie en HR diensten. Wij fungeren als volwaardig verlengstuk voor jouw advieskantoor.

Wat doen wij?

  • Wij nemen de hele salarisadministratie uit handen;
  • Wij bieden een servicedesk bij HR en salarisvraagstukken;
  • Wij zorgen voor een correcte salarisstrook inclusief jaarwerk.

VISMA NMBRS specialist

Inlogportal en een app

Een correcte loonstrook, loonjournaal- en betaalbestanden, loonaangiftes en een persoonlijke helpdesk, een greep uit onze service. Daarnaast bieden wij jou en je klanten de salaris en HR software aan van VISMA NMBRS. Via een eigen inlog kan jij (en je klant) altijd bij je online HR en salarisadministratie. Zijn er nieuwe werknemers aangenomen, overuren gemaakt of een ziekmelding? Mutaties geeft de klant digitaal door en worden direct verwerkt. Via een speciale app kunnen medewerkers hun persoonlijke salarisinformatie inzien, declaraties indienen, overuren schrijven en verlofdagen aanvragen.

Mogen wij jouw klanten ontzorgen?

Partner voor accountantskantoren

Wil je jouw salaris en HR diensten uitbesteden of heb je meer ondersteuning nodig? Zoek je een betrouwbare en kundige partner?

Neem contact op met onze klantmanager voor een nadere kennismaking en het gezamenlijk komen tot de beste oplossing voor jouw organisatie…..en je klanten!

Gertjan van Stratum
Klantmanager

gertjan@esvegroep.nl
06 17 34 09 23
Wie is ESVE Groep-DEDICATED PAYROLL & HR CONSULTANTS

Wie is ESVE GroepWat doet ESVE GroepVISMA NMBRS specialistDedicated Payroll & HR consultants