Over ESVE Groep

Wij zijn de ESVE Groep. Met ruim 30 energieke salaris- en HR-specialisten bedienen we meer dan 1000 opdrachtgevers per jaar. Vanuit ons kantoor in Helmond ondersteunen we klanten in het hele land bij hun salaris- en personeelsadministratie. Onze interim HR-consultants werken veel op locatie bij onze klanten in onder meer Limburg, Noord-Brabant, Gelderland en Utrecht.

Ons hart ligt bij de zorg en het MKB

Vanaf het allereerste begin is de ESVE Groep actief betrokken bij klanten in de zorg & welzijnssector en het MKB. Bij deze organisaties ligt ons hart en zijn we kind aan huis. We kennen de zorg en de zorginstellingen, zijn op de hoogte van ontwikkelingen in het MKB, hebben uitgebreide ervaring met hun HR-vraagstukken en volgen wijzigingen in wet- en regelgeving op de voet.

Eenvoudig je HR-zaken op maat geregeld

Veel zorginstellingen en MKB-bedrijven zijn goed in wat ze doen, maar te klein om een full service HR-afdeling in te richten. Toch weten ze hoe belangrijk het is om hun HR-zaken op orde te hebben. Met onze ondersteuning regelen ze dat eenvoudig en op maat. Voor ons een kwestie van goed aansluiten bij het bedrijf en de wensen van onze klanten, zodat zij optimaal voordeel behalen uit de kennis en ondersteuning die ze bij ons inkopen.

ESVE; realistisch, doelgericht en betrouwbaar

Onze kennis hebben we om toe te passen in de praktijk. Die praktische vertaalslag maken wij graag. Want veel van onze klanten zitten wél te wachten op een goed advies, maar niet op een dik rapport. Ze staan te springen om actuele kennis en praktische tools, maar blijven niet onnodig lang stilstaan bij theoretische kaders en beschouwingen. Ze willen gewoon dat adviezen, tools en systemen werken en dat ze goed verder kunnen.

Ze willen graag resultaat. En dat is precies onze kracht; het maken van een praktische vertaalslag, het oplossen van vraagstukken in de praktijk en het feilloos aansluiten bij de behoefte van onze klanten. We houden van aanpakken, met de beide benen in de praktijk van onze klanten staan en samenwerken aan de resultaten die we voor ogen hebben. Realistisch, praktisch en doelgericht.

ESVE Groep
Je vaste aanspreekpunt en partner in HR-zaken

  • No-nonsense specialisten met een praktische insteek
  • Korte lijnen en snel antwoord op je vragen
  • Uitgebreide kennis en ervaring met Nmbrs, Unit4, Afas en Raet
  • Kennis van jouw bedrijf en branche
  • Maatwerk ondersteuning en advies
  • Duidelijk, eerlijk en betrouwbaar in de samenwerking
  • Scherp in prijs en kwaliteit
Til je HR-zaken naar een hoger plan
Neem direct contact op