Over ESVE Groep

ESVE Groep ontzorgt al meer dan 14 jaar organisaties met de salarisadministratie, bijbehorende software en HR advies. Als ESVE Groep zijn we gespecialiseerd binnen het MKB en de zorg & welzijnssector. Tevens zijn wij een betrouwbare partner voor accountants en administratiekantoren.

Wij helpen je bij het inrichten en uitvoeren van een correcte en efficiënte salarisadministratie, inclusief HR advies. Bieden praktisch advies en ondersteuning voor al je HR gerelateerde vraagstukken en leveren maatwerk wanneer je HR processen succesvol wil automatiseren en digitaliseren. Tevens kunnen wij extra capaciteit bieden op je HR of salarisafdeling.

Eric van Veghel
Directeur
06 832 317 64
eric@esvegroep.nl

Ben Trienekens
Directeur
06 513 381 16
ben@esvegroep.nl

Dit is ESVE Groep

0+
Consultants
0+
Klanten
0
Opgericht

Payroll & HR consultants

We hebben een team van 40 Payroll en HR consultants. Wij werken voor 1.200 klanten. Zowel vanuit ons hoofdkantoor in Helmond, als op locatie bij opdrachtgevers door het hele land. Welkom bij ESVE Groep.

We nemen de hele salarisadministratie uit handen, bieden een servicedesk bij HR en salarisvraagstukken, maar bieden ook interim oplossingen bij klanten waar we onze consultants op HR en salarisposities inzetten.

Onze Payroll & HR consultants werken met de software van Afas, Visma Nmbrs en Visma Raet.

Waarmee kunnen wij je helpen?

Wil je de salarisadministratie geregeld hebben? Toegang tot de juiste kennis en documenten om je HR zaken te regelen? Je HR processen digitaliseren? Of zoek je tijdelijk versterking voor je Payroll of HR afdeling?

Neem contact op met Gertjan van Stratum. Hij staat je graag te woord met de juiste informatie. Gertjan heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen het vakgebied van Payroll en HR, deze kennis en ervaring deelt hij graag met jou. Welkom bij de ESVE Groep. Dedicated Payroll & HR consultants.

Gertjan van Stratum
06 173 409 23
gertjan@esvegroep.nl

Neem direct contact op