U wordt begeleid door een vaste contactpersoon waardoor u altijd weet waar u aan toe bent. Persoonlijke begeleiding, goed advies en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast is onze no-nonsense aanpak en informele sfeer kenmerkend voor ons bedrijf.

Wilt u weten wat ESVE Consultancy voor u kan betekenen?
vraag hier informatie aan

In samenwerking met u

Heeft u (tijdelijk) behoefte aan ondersteuning op het gebied van personeels- & salarisadministratie? De consultants van ESVE Consultancy kunnen u van dienst zijn in het geval van uitval van uw personeel of tijdelijke ondersteuning bij piekmomenten. Ook voor projecten kunt u ons eveneens om aanvullende expertise vragen.

ESVE Consultancy heeft consultants in huis die u direct verder helpen op elk gewenst aspect van uw personeels- & salarisadministratie. De consultants van ESVE Consultancy hebben allen een eigen specialisme waardoor zij op vele terreinen ondersteuning kunnen bieden

U bepaalt als werkgever voor welke termijn de werkzaamheden plaatsvinden.  U maakt daarmee optimaal gebruik van de inzetbaarheid en flexibiliteit van de consultants van ESVE Consultancy. Het grote voordeel hiervan, is dat u niet gebonden bent aan langdurige contracten waardoor u de kosten laag kunt houden.

ESVE Consultancy heeft ten opzichte van andere branchegenoten zeer lage tarieven waardoor u op het gebied van uw huidige detachering en interim opdrachten veel kosten kunt besparen.  Naast de lage tarieven wordt de kwaliteit van de dienstverlening volledig gewaarborgd.

De consultants hebben uitgebreide ervaring met bekende softwareleveranciers zoals:

  • RAET (Beaufort Gemal) & RAET Online
  • Unit 4 Personeel & Salaris
  • AFAS Profit
  • Mercash

U heeft al een consultant vanaf €55 per uur!

Wilt u geheel vrijblijvend geïnformeerd worden over de diensten van ESVE Consultancy of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Klik dan hier voor het opvragen van meer informatie..